Bous, música i cultura a Culla per al pont de Tots Sants

868
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

Amb l’aixecament de les restriccions per la pandèmia de Covid-19, anunciades per la Generalitat Valenciana el 9 d’octubre passat, la Comissió de festes de Culla i l’Ajuntament de la localitat van prendre la decisió d’organitzar uns dies festius per al pont de Tots Sants.

Així doncs, els dies 29, 30 i 31 d’octubre aquest municipi de l’Alt Maestrat acollirà diferents actes després de gairebé dos anys sense celebracions. Tal com ha afirmat el seu alcalde, Heredio Bellés, “hem preparat aquestes jornades amb molta il·lusió i esperem que els cullans tornen a gaudir d’unes festes, de manera responsable, després de tant de temps”.

Per avui divendres 29, a les 23:00h., està prevista la Discomòbil Bandalay a la nau esportiva. El dissabte 30, a partir 17:00h., tindrà lloc una vesprada taurina animada amb xaranga, en què es provaran 3 bous adquirits a la finca La Carrasca i, a continuació, s’embolarà un d’ells pertanyent a la ramaderia Conde de Ruiseñada . La resta de bous, de la ramaderia Yerbabuena, seran embolats a les 23:00h. i donaran pas a l’actuació del Grup Five i discomòbil. El diumenge 31 es durà a terme l’animació musical de Rodhel, a les 17:00 h. a la plaça de la Setena, així com l’activitat titulada Nit de les Ànimes amb lectura i narració d’històries de suspens, a la plaça del Pardal a les 23:00h.