Bous, meteorologia, clauers o cotxes en miniatura, exposicions que podem visitar a les sales gòtiques de Vilafranca fins el 13 de setembre

515

Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca segueixen oferint fins al 13 de setembre quatre interessants exposicions promogudes per la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Vilafranca.

A la sala principal es pot visitar la mostra “100 anys de les primeres observacions meteorològiques a Vilafranca”. S’hi recull una biografia dels quatre observadors meteorològics que ha tingut Vilafranca des de 1915. A més es poden observar aparells meteorològics i un recorregut per les efemèrides meteorològiques que han succeït durant els últims 100 anys. Precipitacines, pedregades, nevades, així com temperaeturas màximes i mínimes, material aportat pro Aemet …

D’altra banda es poden contemplar les imatges taurines de Toni Andrés, fotògraf que cada any immortalitza els bous al carrer ia la plaça de bous de la Vila. En les mostra els veïns veuran reflectits interessants moments relacionats amb els toros.

D’altra banda David Bordàs exposa la seva nombrosa col·lecció de vehicles en miniatura. No hi falten tampoc els clauers de la Penya El Groc i la ceràmica de motius taurins de Joaquín Safont.

Les exposicions es poden visitar de dimecres a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h. Els diumenges està obert des de les 10h a les 14h.

100 ANYS OBSERVACIONS

Bou Toni Andrés

CLAUERS

COTXES MINI