Bous i festa el pròxim 20 d’abril a Benassal amb els emboladors B&I

83
PUBLICITAT

Els emboladors de Benassal i la Iglesuela del Cid han presentat el cartell complet amb tota la programació del festival que estan organitzant per al pròxim 20 d’abril.

La jornada taurina començarà amb una exhibició de Transhumància infantil amb animals de la Ramaderia Hnos. Martorell, de Fortanete. Seguidament, es farà la prova del bou ‘Romero’, de la ramaderia Pablo Mayoral de Serrejón, de Càceres. A la vesprada tindrà lloc un ‘corro’ de vaques dels Hnos. Monferrer, de Forniche Alt. A més, es tornarà a provar un altre bou, ‘Gargantillo’, de la mateixa ramaderia que la prova del matí. A les 18 h es podrà ballar amb el tardeo del grup Idilio Fusión Music, seguit de l’actuació de la discomòbil The End. A la nit s’embolaran tres bous. Primer, el bou del ‘corro’ de la vesprada, i seguidament, els dos bous provats durant el dia. Així doncs, Benassal acollirà, després, l’actuació de Puro Relajo. Aquest concert anirà seguit de la música de La Otra Oreja de Van Gogh, un tribut que tancarà, al costat de la macrodiscomòbil The End, tota una jornada taurina i de festa.

L’aforament per a aquest esdeveniment és limitat i hi haurà una entrada única tota la nit. El preu d’aquesta és de 15€ l’anticipada i 20€ en taquilla. Les anticipades es poden aconseguir en els següents punts de venda: Pub Copas, Gasolinera CR, Forn Monfort, i Bar Cooperativa de Benassal, Perruqueria Judit Garcia d’Albocàsser, Alimentació J.I. Pasies de Castelló, Bar el Tubo de Catí, La Ibarsera d’Els Ibarsos, Pub Carajillo de Borriol, Bar Toni de Cabanes, Mesón Vilafamés de Vilafamés, Pub la Ferrería de la Salzadella, Bar Camilo de la Iglesuela del Cid, Bar Avenida de Vilafranca, i Forn Marc Luzón de Sant Mateu. Aquesta entrada inclou l’accés al pavelló per a gaudir de les actuacions musicals de la nit.

Per a tindre més informació contactar amb 624 12 48 75 o a través del Instagram @emboladoresbi