Bous, correfoc i música al programa d’avui de les festes d’Atzeneta

767
PUBLICITAT
-Hui es provarà un bou ferèstec patrocinat per la Penya “Guarisme 4”
-En el descans de l’orquestra es lliuraran els premis del Pregó

Atzeneta del Maestrat entra ja en l’últim cap de setmana de les festes patronals. Els actes taurins centraran gran part del protagonisme de les celebracions. De fet, la prova del bou ferèstec de la Penya “Guarisme 4”, 20 hores, serà un dels moments que més expectació despertarà juntament amb l’embolada de la nit, 24 hores. La ramaderia del dia, en l’entrada i l’exhibició de la vesprada, serà la de la Espuela de l’Alcora.

Altre dels moments de la jornada serà el correfoc nocturn a càrrec del Grup de teatre “L’Albarda” d’Atzeneta amb eixida en la plaça Major. Recorrerà els carrers Puríssima, Roser, Llucena, plaça de Loreto, Mare de Déu del Loreto, la Font i la Farola. I després hi haurà ball amb l’orquestra Alabama i la discomòbil Bandalay en les escoles velles. Allí es lliuraran els premis del Pregó en el descans.

Els bous infantils del migdia, la taverna culinària de l’Associació gastronòmica “Morts de fam” en la seua seu a les 13 hores, la continuació dels campionats de guinyot i botifarra, els jocs gegants a les 17:30 hores i el lliurament dels premis del concurs de dibuix, seran altres cites de la jornada.

Ahir dijous, l’entrada del migdia i l’exhibició de la vesprada van comptar amb animals de la ramaderia Bous La Ribera. I a la nit en la plaça de la Farola va tenir lloc el sopar de carn de bou per als membres dels cadafals. La festa, en el mateix lloc, la va continuar el grup local Criosger’s. Després, va arrancar la discomòbil Piràmide en les escoles velles.

Els bous infantils que patrocina la Tasca la Botana, el ‘Casal del vi’ en la “Colla K-Waldo”, i l’inici del campionat de guinyot i botifarra, van ser altres opcions del dia. A més, de vesprada la Comissió Cultural va organitzar un taller per a xiquets i xiquetes en la plaça Major.