Borses de treball d’educadors i treballadores socials a Vinaròs

120
Oferta d'ocupació a Vinaròs

-Nota de l’Ajuntament de Vinaròs- El regidor de Recursos Humans, David Adell, ha anunciat aquest matí en roda de premsa que s’ha obert una convocatòria de dues borses de treball per a educadors i treballadors socials.

Les persones amb aquesta formació i que desitgen participar en el procés de selecció poden presentar fins al 2 de maig la seua sol•licitud a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC).

A través d’aquestes borses es buscarà poder incorporar a aquest departament dos nous treballadors socials i un educador social. Les bases es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, a la secció d’oferta pública d’ocupació.

Per la seua banda, la regidora de Política Social, Igualtat i Discapacitat, Mamen Ruiz, ha explicat que aquesta ampliació respon a la nova plantilla mínima definida per Conselleria, després de les demandes realitzades per diversos ajuntaments amb falta de personal com Vinaròs.

“Actualment tenim una plantilla de dos treballadors socials, un educador, dos psicòlegs i dos administratius, però només en 2016 es van obrir 2.500 expedients. El personal és insuficient per al volum de treball que hi ha en aquesta àrea, per la qual cosa esperem que amb aquestes noves contractacions es puguen reduir les llistes d’espera i donar un millor servei al ciutadà”, ha expressat Ruiz.