Borrás i Beteta vencen en la III XC Marató Alt Maestrat

180
Borrás i Beteta vencen en la III XC Marató Alt Maestrat
Borrás i Beteta vencen en la III XC Marató Alt Maestrat

Diumenge passat es va disputar a Alt Maestrat Human Land la III XC Alt Maestrat la “MTB Alt Maestrat” organitzada dins del Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme. A més, es va comptar amb la col·laboració del club ciclista Alt Maestrat i desenes de voluntaris que van fer possible la realització de la prova.

La III XC Marató Alt Maestrat va tenir la seua eixida a Ares del Maestrat i pel seu recorregut els corredors van passar pels termes municipals de Benassal, Morella, Catí, Vilar de Canes i Culla.

La prova, que forma part del circuit i de les proves puntuables de la IV Challenge XC Marató Diputació de Castelló va tenir a Xavier Borrás com a vencedor en la categoria masculina i a Aida Beteta com a guanyadora en la femenina.

Així mateix, també es va disputar la BTT Ares del Maestrat, una prova circular de 30 quilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu acumulat de 600 metres. Tota la prova es va disputar el terme municipal d’Ares del Maestrat. Óscar Juárez i Silvia Godoy van ocupar la primera posició del podi.

Centenars de persones entre participants, voluntaris i públic van gaudir dels paisatges i entorns urbans i naturals del territori de l’Alt Maestrat Human Land. La prova s’ha convertit així en una forma més d’incentivar el turisme en la zona al mateix temps que es fomenta la pràctica esportiva.