Bon empat del Juvenil del Vilafranca que va acabar amb 10 (4-4)

576

Borriol B i Vilafranca van empatar a 4 al camp del Palmar de Borriol el dissabte 5 de març.

Alineació: Adrian Monfort, Mateu, Bruno, Manel, Eric, Sergi, Ivan, Ferran, Youness, Gabi i German.

També van jugar Pablo Bernad, Enric Dols, Jesus i Albert.

Gols: 0-1 German (25), 1-1 (33), 1-2 German (39), 2-2 (48), 3-2 (56), 3-3 Enric Dols (67). 3-4 German (74), 4-4 (87)

Partit realment boig el dels juvenils. Al descans es va arribar amb 1-2 amb 2 gols de German. Després el Borriol B va remontar el partit en 11 minuts, però els vilafranquins van reaccionar i Enric Dols i German van situar el 3-4 a 15 per al final tot i jugar amb 10 per expulsió de Sergi des del 69. El Borriol B va aconseguir empatar al 87.

El proper partit per als de David Prades i Jordi Monferrer serà el dissabte 19 de març, quan recuperaran el partit ajornat per la neu davant l’Alcalá al Serrito.