Boletaires perduts i trobats a Vistabella i Vilafranca

706
Bolets replegats al terme de Vilafranca
Bolets replegats al terme de Vilafranca
PUBLICITAT

La temporada de bolets deixa, quasi cada dia, a boletaires perduts a la muntanya. Els bombers no paren d’informar d’activacions d’equips de rescat. Dijous es van perdre i després es van localitzar a buscadors als termes de Vistabella i Vilafranca.

Primer els bombers informaven de la recerca d’un home que s’havia perdut pels voltants del Mas de Cotanda de Vistabella. Va estar perdut unes quatre hores. Es van haver de mobilitzar dues dotacions de bombers del Consorci Provincial de Castelló, un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya amb l’helicòpter de rescat de la Generalitat Valenciana i dues unitats de bombers forestals. Finalment va ser localitzat en bon estat després de la ingent mobilització de mitjans.

-Perdudes a la Torre Leandra

Ja quan es feia de nit es van mobilitzar els bombers per buscar a dues dones que s’havien perdut buscant bolets a la Torre Leandra de Vilafranca. Els bombers del parc de voluntaris de Benassal es van posar mans a l’obra en la recerca. Finalment, tot va acabar bé perquè una altra persona del grup que buscava bolets les va localitzar.