Blanch reivindica el protagonisme de la Dansa Guerrera de la Todolella en la tradició cultural de la província

701
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV-PSOE provincial

El secretari general del PSPV a les comarques de Castelló, Ernest Blanch, acudeix junt a la vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, a les festes de Sant Bartolomé i a un concert de piano al castell

Tradició ancestral i exemple de la singularitat cultural de les comarques de Castelló. El secretari general del PSPV en la provincial, Ernest Blanch, ha participat juntament amb la vicepresidenta de la Diputació de Castelló, la socialista Patricia Puerta; el secretari de Medi Rural del PSPV, president de la Mancomunitat dels Ports i regidor de Cinctorrres, Antoni Ripollés; i el portaveu socialista a la Todolella, Ángel Guardiola, en les festes patronals de Sant Bartolomé i Sant Redento, on a més de presenciar la Dansa Guerrera també han assistit al concert del pianista Miguel Ángel Scebba organitzat per la Fundació Livia i Ricardo Miravet en un marc excepcional com el castell de la localitat.

Blanch ha reivindicat el “protagonisme de les ancestrals Danses Guerreres de la Todolella en la tradició cultural de les comarques de Castelló” i ha agraït el suport de la institució provincial “en la promoció de les festes dels nostres municipis”. 

El secretari general del PSPV a les comarques de Castelló també ha aprofitat la seua visita a les festes de la Todolella per a presenciar el concert del pianista argentí Miguel Ángel Scebba, “gràcies al compromís, el lliurament i la vocació de servei públic de Ricardo Miravet qui al costat de Livia Fergola van comprar fa més de 50 anys un castell abandonat que gràcies a la seua tenacitat ha recuperat la condició de fortalesa”. 

“Ricardo Miravet, que va ser durant el passat done el mandat alcalde socialista a la Todolella, és un exemple de persona compromesa i de lliurament que continua inspirant-nos”, ha declarat Ernest Blanch. També ha destacat el paper de la Fundació Livia i Ricardo Miravet “per la seua contribució a la posada en valor el patrimoni arquitectònic i cultural d’un municipi com la Todolella”.