Blanch (PSPV-PSOE) destaca la “visió dencentralitzadora” del Govern de Ximo Puig amb l’elecció de Castelló com a seu del Consell de l’Audiovisual

558
Ernest Blanch
PUBLICITAT

 El secretari general provincial destaca l’elecció de José María Vidal com a president de l’entitat per la seua “àmplia preparació i capacitat”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha mostrat la seua satisfacció per l’elecció de Castelló de la Plana com a seu del Consell de l’Audiovisual, que serà situat de manera provisional en la Casa dels Caragols. En aquest sentit, el secretari general provincial ha afirmat que “aquest fet demostra el compromís del Govern de Ximo Puig amb la vertebració del territori, apropant les institucions a la ciutadania”, qui ha destacat “la marcada visió descentralizadora del president Puig, situant el Consell de l’Audiovisual i la Dirección general d’AVANT en la capital de la Plana”. “Una volta més, veiem com l’actual govern de la Generalitat dona el seu suport a la província de Castelló i li dona la importància que té”, ha ressaltat el dirigent socialista.

A més, Blanch ha destacat el nomenament de José María Vidal com a president del Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana, qui serà el primer en la història d’aquest òrgan de recent creació. Blanch ha destacat “l’àmplia preparació i capacitat” de Vidal per assumir la direcció de l’entitat, “una persona que ha demostrat durant anys els seus coneixements en l’àmbit de la comunicació i dels drets de la informació”.

Blanch també ha reconegut la importància de la constitució del Consell de l’Audiovisual com a “entitat independent que ajudarà en la promoció de la nostra cultura i el nostre sector audiovisual, amb l’objectiu de reforçar la rellevància que la indústria audiovisual valenciana té i mereix en la nostra societat”. A més, el secretari provincial ha destacat “el paper fonamentar d’aquest òrgan per a garantir el respecte als drets i llibertats dels mitjans audiovisuals”.

Nota de premsa del PSPV Castelló