Blanch (PSPV): “Javier Moliner té un nou problema de corrupció en la província i es diu Alfredo Querol”

720
Ernest Blanch (PSPV)
PUBLICITAT
– El secretari provincial d’Acció Electoral i Comunicació, Ernest Blanch, exigeix “actuacions i explicacions urgents” al president de la Diputació de Castelló sobre el nou escàndol dels populars en la comarca de Els Ports
– “Contractes irregulars i malversació de fons públics han protagonitzat durant anys la gestió de polítics de la confiança del president provincial del PP” segons Blanch.

El secretari provincial d’Acció Electoral i Comunicació del PSPV-PSOE a Castelló, Ernest Blanch, ha assegurat aquest dijous que el president de la Diputació de Castelló i líder del Partit Popular (PP) en la província, Javier Moliner, “té un nou problema de corrupció i es diu Alfredo Querol”. En aquest sentit, ha exigit al dirigent popular “actuacions i explicacions urgents en l’escàndol que esguita al PP en la comarca de Els Ports”.

Els socialistes, en concret l’actual equip de govern de la Todolella, encapçalat per Ricardo Miravet, han destapat una trama il·legal que hauria enriquit a l’exalcalde del municipi, Alfredo Querol (PP), a través de contractes irregulars, beneficiant a la seua família. Però, a més, hi ha sospites de malversació de fons públics en l’empresa Les Clapisses, participada a parts iguals amb la localitat de Portell, on és alcalde Álvaro Ferrer (PP) i coordinador comarcal del partit de Moliner.

Blanch ha lamentat que de nou l’atenció mediàtica torne a situar-se en la província de Castelló “en els constants casos de corrupció del PP” i ha assenyalat que “una vegada més costa creure que el senyor Moliner no sàpia res en el que ja comença a ser una actitud còmplice amb els polítics cacics que només volen omplir-se les butxaques, encara que açò, com bé coneixem, no és cap novetat”.

El responsable socialista ha reivindicat a la direcció provincial del PP que “depure responsabilitats en aquest nou escàndol”, al mateix temps que ha indicat que els casos de corrupció que ara estan aflorant “mereixen de l’oportuna reflexió en el partit de Moliner”.