Blai Peñarroya nou president d’una Mancomunitat de Els Ports més unida que mai

252

El passat dimarts va tindre lloc el ple d’investidura de Blai Peñarroya, regidor socialista a La Mata, com a president de la Mancomunitat Comarcal de Els Ports.

Després d’anys sense que tots els pobles de la comarca estigueren integrats dins de l’organisme, ja s’han donat les primeres propostes i idees per a que tots el municipis formen part de l’ens sense importar el seu color polític. D’aquesta forma, segons assenyala Peñarroya l’idea d’integrar a tots el pobles es molt bona, ja que faria “més forta” a la Mancomunitat.

Peñarroya, qui substitueix en el càrrec a Antoni Ripollés, ha afirmat que el que volen es continuar amb la línia de treball empresa en els últims anys, sempre apostant per recolzar els serveis i lluitar contra la despoblació.

D’aquesta forma, el punt de partida passa per seguir treballant en la marca Els Ports és Autèntic per a posar en valor el patrimoni natural, històric i cultural de la comarca. A més, en aquesta mateixa línia, el nou president ha recordat que el dia 28 s’inaugura la ruta Camí de la Conquesta (Cinctorres-La Mata-Olocau) que amb diferents destinacions cada més ajudarà “a impulsar el patrimoni cultural i paisatgístic de la zona”.

A més, com a proposta personal derivada del seu camp de treball com a ambientòleg, Peñarroya vol impulsar el respecte pel medi, la conservació i la gestió del medi natural de la comarca de forma que es dóne a conèixer tot el potencial natural dels Ports.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA