Benassal viurà Sant Antoni aquest cap de setmana

251
Sant Antoni a Benassal al 2020
PUBLICITAT

Les festivitats de Sant Antoni tornen a Benassal aquest cap de setmana. El dissabte 21, de 9h a 11h, es repartirà rotllo i barreja a casa dels majorals que, finalment, serà en la plaça Espanya número 10 després d’un canvi d’última hora en el programa. A les 14h hi haurà un menjar popular en el Mas de Teuler. Durant la vesprada es celebrarà l’arrossegada de la llenya i les branques per a donar forma a la foguera que s’encendrà a les 20h. Després de l’encesa de la foguera començarà, a les 21.30h, la benedicció dels animals i el volteig de les campanes. En acabar es repartiran les coquetes.

El diumenge la missa i processó en honor a Sant Antoni començaran a les 11.15h. A les 13h serà el torn de la tradició de l’acapte. Per la vesprada, a les 16h, seran les corregudes i el lliurament de premis en la plaça de l’ajuntament. La festivitat de Sant Antoni a Benassal acabarà amb el Ball Pla en el plaça Espanya amenitzat per la Banda de Música Font d’En Segures.

Des de l’Ajuntament es demana a veïns, veïnes i visitants no aparcar durant el cap de setmana en el centre del poble per a poder realitzar les celebracions de manera correcta i segura.