Benassal viu la religiositat de la Setmana Santa

289
PUBLICITAT

La Parròquia de la Nostra Senyora de l’Assumpció de Benassal ha organitzat les celebracions religioses de la Setmana Santa de la localitat. Este Dijous Sant a les 19 hores se celebrarà l’eucaristia del Sopar del Senyor i el trasllat al monument i, a partir de les 20 hores, començaran els torns de vela davant el Santíssim i l’Hora Santa serà a les 23 hores.

El Divendres Sant a les 9:30 hores es reprendran els torns de vela i a les 10:30 eixirà la processó del Via Crucis fins al Calvari. A la vesprada, se celebrarà la mort del Senyor i l’adoració de la Creu a les 16:30 i, a la nit, la processó del silenci.

Dissabte a les 20 hores els veïns celebraran la resurrecció amb la Vetlla Pasqual i el Diumenge de Pasqua, la parròquia acollirà la Santa Missa a la qual li seguirà la processó de la trobada.

La Parròquia de Benassal compta amb la col·laboració de l’Associació de les Filles de Maria i Santa Teresa de Jesús, la Confraria de Jesús Natzarè, l’Apostolat de l’Oració i la Confraria del Sant Sepulcre i de Sant Joan Baptista.