Benassal viu el pont del Pilar entre avellanes

48
MES DE L'AVELLANA BENASSAL

– Es tracta d’una cita consolidada que arriba cada mes d’octubre

L’avellana és la protagonista aquest mes a Benassal. Fins al 28 d’octubre diferents activitats donen a conèixer les propietats d’aquest fruit sec, un dels emblemes de la localitat de l’Alt Maestrat.

Així, durant tot el pont i els caps de setmana del mes es podran tastar els menús especials que han elaborat els restaurants i hotels La Castellana, La Piqueta i Novella. A més, a l’edifici de la Mola s’ha obert una exposició amb el títol “Avellana, fruit de tardor”. També els comerços de la localitat participen venent productes relacionats com pastes i dolços.

La proposta arribarà a la seua fi el diumenge 28 amb una jornada de degustació de tapes i pinxos amb avellana que tindrà lloc als porxos de la Mola. De 12 a 14 hores els productes locals compartiran espai amb els productes integrats en la marca Castelló Ruta de Sabor.

La iniciativa està impulsada pel Pla de Competitivitat Turística de l’Associació Intermunicipal Catí, Ares, Culla, Benassal, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme.