Benassal valora l’èxit de la Fira d’Oficis i anuncia una nova edició a 2015

771
Voluntaris a la Fira d'Oficis de Benassal, feu clic sobre la imatge per veure-la més gran
PUBLICITAT
Voluntaris a la Fira d'Oficis de Benassal, feu clic sobre la imatge per veure-la més gran
Voluntaris a la Fira d’Oficis de Benassal, feu clic sobre la imatge per veure-la més gran

-Nota de premsa-

L’ajuntament de Benassal ha anunciat que, després del notable èxit de la primera edició de la Fira d’Oficis que s’ha celebrat aquest cap de setmana, repetirà la iniciativa al juliol de l’any vinent. Així mateix, l’alcaldessa de la localitat, Mari Luz Monterde, ha agraït la col · laboració i participació de més de 100 veïns del poble, que s’han enfundat les vestimentes tradicionals i han realitzat activitats artesanals ja gairebé oblidades com esquilar ovelles a mà, elaborar sabó o cuinar els productes típics.
Tal ha estat l’èxit d’aquesta iniciativa, que va sorgir amb motiu del 775 aniversari de la Carta Pobla del municipi i que ha comptat amb més de 2.000 visitants, que els veïns han acordat que la Fira d’Oficis tingui una continuïtat en el temps i es consolidi com un acte fix dins del calendari festiu i cultural de Benassal. Així doncs, el 25 i 26 juliol 2015 està prevista la segona edició de l’esdeveniment.
Finalment, Monterde ha valorat molt positivament l’esforç de tots els comerciants i veïns: “Aquesta fira ha aconseguit treure el millor de nosaltres mateixos. Benassal està demostrant del que és capaç si treballa unida “.