Cartell Sant Cristòfol

Des del divendres, 13 de maig, i fins al dilluns que ve, 16 de maig, Benassal viurà les festes en honor a Sant Cristòfol. Actes religiosos, música i bous al carrer destaquen entre les cites programades pels majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc 2016.

Les festes arrancaran el divendres a la nit amb l’actuació en la plaça Espanya del grup Orquestrilla Rumbera. No faltarà tampoc l’embolada ni l’actuació del grup local The Mojo Brothers.

Els animals de la ramaderia Hnos. Bellés de la Torre d’En Besora seran protagonistes també el dissabte al migdia i a la vesprada. De nit, el sopar de pa i porta al pavelló cobert donarà pas a la discomòbil The End i l’orquestra Euforia. Durant la jornada també tindran el seu moment la música de la xaranga “Vi, festa i bureo”, per la vesprada, i els jocs infantils, pel matí.

El diumenge els actes religiosos cobraran rellevància. I és que se celebra la missa major en l’església, que comptarà amb la música de la Rondalla i el Cor de Benassal. Després tindrà lloc la benedicció de vehicles i l’entrega de banderoles.

I el dilluns es viurà la romeria fins a l’ermita de Sant Cristòfol, amb el pas per l’ermita de Sant Libori en la Font d’En Segures. Paper destacat tindrà la Recua que anirà aparellada per a l’ocasió. Una vegada en l’ermita de Sant Cristòfol se celebrarà la missa. Després, es repartiran les tradicionals primes. I ja de tornada a la localitat, la Banda Font d’En Segures posarà la música al tradicional Ball Pla.