Benassal ultima les Festes de la Joventut

289
FESTES DE LA JOVENTUT BENASSAL

Benassal es prepara per a viure el cap de setmana que ve, 16 i 17 de març, les Festes de la Joventut. Els actes taurins seran els protagonistes d’un cap de setmana que comptarà també amb música i concurs de paelles.

La festa començarà el divendres a la nit amb l’exhibició d’emboladors. Participaran les quadrilles de Mosqueruela i Linares de Mora, i Benassal. Els bous seran de la ramaderia Hnos Bellés de la Torre d’en Besora. I a continuació, al pavelló cobert, la discomòbil Eclipse amb Fernando Morena continuarà la festa.

El concurs de paelles, a la Placeta, donarà inici al programa del dia 17. A mitjan vesprada i acompanyats per l’animació de la xaranga Vi, festa i bureo de Benassal, els joves es dirigiran cap a la plaça Espanya on es viurà el corro de vaques amb animals de la ramaderia Hnos. Bellés . No faltarà la prova del bou “Milagroso” de la Massà de Sergio Centelles. A més, la música de la xaranga ambientarà la vesprada.

A la nit la quadrilla B&I embolarà el bou provat per la vesprada. Després, l’orquestra Voltaje i la discomòbil Eclipse allargaran la diversió fins a altes hores de la matinada.