Benassal tanca aquest cap de setmana el Mes de l’Avellana

252

Benassal clausura aquest cap de setmana el Mes de l’Avellana amb nombroses activitats. Dissabte i diumenge a partir de les 12.30h tots els visitants que ho desitgen podran participar en un taller de recol·lecció de les avellanes seguint el mètode tradicional. Els interessats es poden acostar a l’Oficina de Turisme des d’on sortirà el recorregut guiat.

A més, a la mateixa oficina es pot visitar l’exposició “Avellana, fruit de tardor”, on s’expliquen tots els secrets de l’arribada de l’avellana a Benassal en els anys seixanta, les varietats, mètodes de recol·lecció seva importància en l’economia local.

El diumenge dia 30 a les 17h al Forn de Dalt arriba l’últim dels tallers de cuina amb avellana, a càrrec del cuiner David Monterde. Els tallers que s’han desenvolupat fins a la data han estat un èxit de participació. Postres, carns, salses i tot tipus d’elaboracions … L’acceptació dels tallers ha estat esplèndida. El taller està limitat a 20 persones i els interessats poden inscriure al telèfon 964.442.004.

Així mateix els restaurants de Benassal: Novella, La Piqueta i La Castellana continuen oferint els menús especials de l’avellana per un preu de 24 €. D’altra banda en la pastisseria Moliner, pastisseria Bellés, forn Monfort i carnisseria Fabregat es poden adquirir productes elaborats amb avellana de Benassal.

mes-de-lavellana