Benassal s’ompli de gènere negre

100
PUBLICITAT

El festival de gènere negre i policíac ‘Benassal Negre’ s’ha iniciat aquest cap de setmana. Aquest ha fet gaudir al màxim als benassalencs i benassalenques de la literatura negra.

El festival es va iniciar aquest passat divendres dia 16 al CEIP Alcalde Fabregat amb l’activitat ‘Un cómic para detectives de primera’. Seguidament, el diumenge dia 18 es va fer un microteatre anomenat ‘Comedias y a lo loco’, amb Maria Lomar i Vicente Marco. L’alcaldessa de Benassal Èlia Garcia, i el tinent d’alcaldessa, David Garcia, van donar l’enhorabona als actors i a Patricia Artero, de l’empresa organitzadora, per la magnífica vesprada que els van fer passar.

Aquest festival es tancarà el dimecres 21 a l’IES Pere Enric Barreda i Edo amb l’activitat ‘Literatura negra para jóvenes’.

Així doncs, el gènere policíac impregna Benassal durant aquests dies, on el municipi es converteix en l’escenari de la literatura negra i dels relats de crims. Aquestes activitats estan emmarcades dins del festival Castelló Negre.