Benassal rep el reconeixement de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana

280
PUBLICITAT

La Generalitat Valenciana ha atorgat a Benassal la condició de municipi turístic de singularitat de la Comunitat Valenciana. El reconeixement s’aconsegueix gràcies al treball realitzat per l’Ajuntament de Benassal per a fer-lo possible, seguint i implementant tots els passos requerits.

Així mateix, Benassal ha aconseguit el reconeixement de municipi turístic de singularitat pel treball realitzat de manera contínua per a promoure l’arribada de visitants: promoció dels recursos locals a través d’internet, fullets o panells; realització d’activitats turístiques com les mostres de l’avellana o la tòfona o la Fira d’Oficis que s’han convertit en fonamentals per a l’economia local; comptar amb recursos turístics de primer ordre; disposar d’Oficina de Turisme i, al seu torn, de personal qualificat en ella i que parla diversos idiomes… així com respectar en tot moment el codi ètic del turisme valencià.

El reconeixement de Municipi Turístic “suposa per a Benassal un nou incentiu per a continuar treballant en el turisme com a motor econòmic i generador d’ocupació i oportunitats” afirma l’alcaldessa, Mari Luz Monterde.