Benassal rep a Ràdio Castelló en el cicle ‘L’interior parla’

91
PUBLICITAT

– El castell de la Mola de Benassal acull la programació de l’emissora durant una jornada

Benassal ha rebut a l’equip de Ràdio Castelló durant aquest dijous per a acollir la programació de l’emissora durant una jornada, a més de realitzar activitats obertes a la ciutadania en diferents punts del municipi. Aquesta iniciativa forma part del cicle ‘L’interior parla’.

D’aquesta manera, la periodista Andrea Jarque ha començat l’Ara com ara (12.20 a 14 hores) al Castell de la Mola de Benassal, seguida de Jaume Maicas al capdavant d’Hora 14 (14.17 a 14.30) i Xavi Sidro ha pres el relleu amb Ser Esportius (15.20 a 16) i La Tertúlia (19.20 a 20h), de nou amb Jaume Maicas al capdavant.

A la programació radiofònica s’han sumat altres activitats com a extraescolars per a escolars al carrer Manuel Ajado i l’acte de benvinguda de Radi Castelló a Benassal sota el nom ‘El pregoner’ a partir de les 12.20 hores.

La jornada ha continuat amb un bingo amb sorpreses en el Forn de dalt en el qual els premis i sorpreses han substituït als diners reals durant la vesprada. A més hi ha hagut espai per als Jocs Olímpics Radi Castelló per als més xicotets en la plaça d’Espanya i les classes de zumba amb Seluco en el poliesportiu del col·legi Alcalde Fabregat. Xarxa Teatre ha clausurat la jornada amb un espectacle teatral acompanyat de pirotècnia.