Benassal punt destacat de la Top Of The Rock

723
Top of the Rock
Top of the Rock
PUBLICITAT
  • La localitat de l’Alt Maestrat acollirà el final de la 2a etapa i l’inici de la 3a

La Top Of The Rock Ultra Trail per Etapes tindrà aquest cap de setmana a Benassal un dels seus punts clau. I és que la població serà la meta de la segona etapa, el 7 de març, i l’inici de la tercera jornada, l’endemà.

Així, en la segona etapa, de 36,1 km i 1.518 metres de desnivell positiu, l’eixida serà de Les Useres i, després de passar per Atzeneta i Culla, Benassal serà la meta. Els primers corredors arribaran allí superades les 12 del migdia. Els últims no han d’arribar més tard de les 16.30h, hora fixada per l’organització com a tall. Altres punts de pas a tindre en compte són l’ermita de Sant Cristòfol, sobre les 11.50h, o la Font d’en Segures, 11.54h.

Quant a la tercera etapa, eixirà de Benassal i a través d’Ares del Maestrat es dirigirà a Morella, on finalitzarà. 38,5 km i 1.130 metres de desnivell positiu esperen als participants. L’eixida està prevista a les 9h des de la plaça de l’Ajuntament. Després d’uns 7 km pel terme municipal de Benassal, la carrera creuarà al terme municipal d’Ares.