Benassal punt clau de la Top of the Rock

540
Benassal
PUBLICITAT
  • La prova, amb eixida a Castelló, està dividida en tres etapes que es disputaran del 22 al 24 d’octubre

Benassal acollirà aquest dissabte, 23 d’octubre, l’arribada de la segona etapa de la 3a edició de la Top of the Rock, amb 36,1 km i 1.518 m de desnivell positiu. La localitat serà també punt d’eixida de l’última i definitiva jornada de 38,5 km i 1.130 m de desnivell positiu amb final a Morella.

Així en la segona etapa, després de l’eixida a les 9 hores des de Les Useres, els corredors seguiran direcció Atzeneta del Maestrat pel camí del Piló de Creu. Després es dirigiran cap a Culla per la ruta de Molins de Vent i pel GR-7 arribaran a la plaça de l’Ajuntament de Benassal al voltant de les 16.30 hores havent passat per llocs tan emblemàtics com el Montcàtil, l’ermita de Sant Cristòfol o la Font d’en Segures. Al nucli urbà entraran pel carrer Culla, plaça del Planet, carrer El Mur, carrer Sant Roc, Carrer Major i meta.

La plaça de l’Ajuntament de Benassal veurà també l’eixida de la tercera i definitiva jornada a les 9h. Els corredors eixiran de la població pels carrers Església, Mola, Maestro Ajado, Torrentil i carrer Ares. Pel GR-7 agafaran direcció a Ares del Maestrat. Tossal de la Nevereta, Mas del Campello, Els Llivis o la Serra de l’Àguila seran alguns dels llocs de pas abans de l’arribada final a Morella.