Benassal publica les ajudes per als sectors més afectats per la pandèmia

124

Les prestacions s’emmarquen en el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament de Benassal ha publicat les Ajudes Parèntesi dirigides als sectors més afectats per la pandèmia. Les prestacions s’emmarquen en el Pla Resistir, projecte que compta amb la participació de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Benassal.

Podran beneficiar-se de les ajudes els autònoms, autònomes, i microempreses amb un màxim de 10 persones ocupades. Els sol·licitants hauran de complir una sèrie de condicions com poden ser figurar d’alta en la matrícula municipal de l’Impost d’activitats Econòmiques (IAE) de la localitat o, al seu defecte, figurar en el llistat d’exempts de l’IAE per aplicació dels requisits legals i figurant d’alta en el Cens d’empresaris, professionals i retenidors; tenir domicili social a Benassal; i que el negoci haja estat en funcionament, en algun moment, des de l’1 d’abril de 2020 a 31 de desembre de 2020.

A partir d’avui, el termini de sol·licitud i presentació és de 30 dies hàbils. En la seu electrònica de Benassal es poden consultar les bases i els documents per a presentar la sol·licitud en el registre general d’entrada de l’Ajuntament de Benassal i de manera telemàtica.