Benassal programa una completa agenda d’activitats culturals i d’oci per a l’estiu

676
Cartell de la Fira d'Oficis de Benassal 2015
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Benassal ha conformat la programació per a aquest estiu 2015 amb una completa agenda d’oci cultural i esportiu amb activitats per a totes les edats.El mes de juliol arrenca amb el campus de futbol i un “bureo ‘a la Plaça de la Font.

Els caps de setmana estaran marcats per la ‘V Ruta de la Tapa’ a Benassal que veïns i visitants podran complementar amb el cinema d’estiu i activitats per a xiquets. També hi haura la possibilitat de visitar el casc històric del poble, l’embotelladora d’Aigua de Benassal o l’Escola del Cantó i gaudir de la música amb la cercavila de la Germandat dels Cavallers o el Dolç Festival que organitza la Diputació de Castelló. El cap de setmana del 25 al 26 de juliol es celebrarà la Fira d’Oficis de Benassal i el dijous 30 hi haurà una xerrada – col·loqui on és debatrà com és segreguen els espais urbans, a càrrec de Josep Maria Monferrer.

L’agost més cultural vindrà precedit per la Celebració del Festival de Curts Vila de Benassal, enguany amb la projecció del documental “Five days to dance” dirigit per Rafa Moles i Pepe Andreu (2014) i que serà comentat paper propi Andreu. També es presentaran llibres entre els quals destaca “Un país en gris i en negre” de Juan Luis Porcar, Membre del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.
Les festes partonals de Benassal es celebraran del 22 al 30 d’agost.