Benassal presentarà en Turisme un pla amb les prioritats d’inversió

108
PUBLICITAT

L’alcaldessa incideix en la necessitat que Diputació i Generalitat actuen coordinades per a obrir el Centre Termal

L’alcaldessa de Benassal, Elia Garcia Colom, ha mantingut una trobada amb la directora general de Turisme, Esther Labaig. A la mateixa també han assistit les representants dels grups municipals, María Amparo Fabregat i Elia Roig. En la trobada l’alcaldessa s’ha interessat per les línies d’inversió del nou Consell.

L’Ajuntament de Benassal ha aportat el Pla Director de Turisme, elaborat per la Universitat Jaume I i, a més, s’ha compromés a presentar un projecte en xifres per a concretar les inversions prioritàries en el municipi. Tal com ja va expressar l’alcaldessa al diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, l’Ajuntament té el màxim interés en què la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana cooperen per a obrir el Centre Termal i contribuir, d’aquesta manera, a revitalitzar l’activitat a la Font d’En Segures.

L’alcaldessa ha posat en valor la iniciativa dels emprenedors del municipi i ha demandat a la Generalitat que s’habiliten línies específiques d’ajuda per a potenciar la inversió amb la vista posada en la millora de la qualitat que ofereixen allotjaments, serveis de restauració i empreses vinculades a el sector.