Benassal prepara la visita dels Reis Mags

263

– Els xiquets i xiquetes saludaran a les seues Majestats d’Orient des dels balcons i finestres de les seues cases

L’Ajuntament de Benassal i els Quintos 2021 estan immersos en la preparació de la visita dels Reis Mags al municipi el pròxim 5 de gener. Així, seguint totes les mesures de seguretat enfront de la Covid19, els xiquets i xiquetes tindran l’oportunitat de veure a Melcior, Gaspar i Baltasar des de les seues cases i, si han sigut bons i bones, rebre algun regal.

D’aquesta forma, fins al pròxim 3 de gener les famílies poden recollir a l’ajuntament les cartes als Reis Mags en les quals escriure els desitjos dels xiquets i xiquetes i l’adreça en el municipi. Una vegada emplenada, la carta ha de ser depositada en la Bústia Real de l’ajuntament.

Les seues Majestats d’Orient recorreran el municipi la vesprada del 5 de gener, des de les 18h, i saludaran a totes les famílies els qui els esperaran als seus balcons i finestres. Per a assegurar que els Reis Mags passen per cada casa, des de l’Ajuntament es recorda que és fonamental posar un ciri en la finestra o el balcó perquè els Reis el vegen.

De la mateixa manera, s’indica que és imprescindible ser responsables i seguir les mesures de seguretat enfront de la pandèmia. Per això, els xiquets i xiquetes no podran realitzar el recorregut amb els Reis Mags, sinó que els saludaran des de les finestres de les seues cases.