Benassal potencia el comerç local amb sortejos nadalencs

431

 

L’Ajuntament de Benassal amb la col·laboració de 28 comerços i entitats de la localitat ha posat en marxa una campanya per fomentar les compres nadalenques a les botigues de proximitat. Per a això es sortejaran dos cistelles nadalenques valorades en 310 € i 170 € respectivament.

Per participar en el sorteig es lliuraran butlletes per cada 5 € de compra en els comerços de Benassal. Els guanyadors seran aquells que tinguen la papereta que coincideixa amb els números extrets en l’acte que s’organitzarà el dia 14 de gener de 2017 les 18h a l’oficina de turisme de Benassal. En el cas que no apareguen els guanyadors el 28 de gener es repetirà el sorteig.

Col·laboren en la iniciativa Farmàcia Rosa Roig, Suma, Establiment Núria Albert, Cistelleria Font En Segures, Premsa Mari, Repunts, Pastisseria Bellés, Pastisseria Moliner, Panaderia Pizzeria El Maset, Forn de pa Monfort, Estanc, Carnisseria Celesmila, Carnissseria El Bort, Fruiteria verduleria, el Racó de Carlitos, Nostre Bar, Bar Cooperativa, hotel Restaurant La Piqueta, l’hotel de Muntanya Novella, l’hotel La Castellana, al Pub Copes, Enrique Pitarch SL, Perruqueria Paqui, Centre d’Estètica Anna Barreda, Demetrio Tòfona de Benassal, Formatges al Poble de Benassal, la Unió de Llauradors i Ramaders, Aigua de Benassal. Cada comerç ha fet una aportació per valor de 15 € per completar les cistelles.

Les bases del sorteig s’han publicat al web municipal, així com les cistelles i els establiments col·laboradors. D’aquesta manera es pretén que els veïns i veïnes de Benassal prenguen consciència de la importància de donar valor al comerç local, especialment en estes dates.