Benassal participa en les V Jornades Gastronòmiques de la tòfona de l’Alt Maestrat

680
PUBLICITAT

-Es podrà saborejar esta iniciativa els caps de setmana fins al 13 de març

L’Hotel Rte. La Castellana, Hotel La Piqueta, i el Restaurant Novella Benassal participen de les V Jornades Gastronòmiques de la Tòfona de l’Alt Maestrat. Fins al 13 de març i durant els caps de setmana es podran demanar els menús elaborats amb tòfona.
Ravioli de corder i tòfona amb parmentier de creïlla, Perdiu a la col de tòfona, o Pasta fullada de poma amb gelat de vainilla i tòfona caramelitzada, són només alguns dels plats que es podran degustar als restaurants de Benassal. A més, els comerços Pastelería Moliner, Demetrio Trufa de Benassal, i Indústrias Cárnicas Fabregat SL, també col·laboren amb les jornades posant a disposició dels visitants productes elaborats amb este fong.
En esta edició del 2016 participen els pobles d’Albocàsser, Catí, Culla, La Serratella i Benassal. Els plats amb tòfona es podran disfutar els caps de setmana de gener, febrer i març.