Benassal organtiza un concurs de postres casolans amb avellanes el dia 26 a les 17h

746
PUBLICITAT

Concurs Benassal

BASES DEL CONCURS EN PDF

El diumenge 26 d’octubre a partir de les 17 hores als porxos de la Mola de Benassal se celebrarà el I Concurs de Postres Casolans. Evidentment totes les persones interessades a participar hauran d’elaborar unes postres casolanes elaborades a base d’avellanes. Els veïns i visitants que vulguen participar poden consultar les bases del concurs a l’Oficina de Turisme de la Mola de Benassal o trucant al seu número de telèfon: 964442004. Aquest acte gastronòmic i festiu que congregarà a un gran nombre de participants tancarà el mes dedicat al fruit sec estrella de la comarca de l’Alt Maestrat: l’avellana de Benassal.

Avellanes
-Sortides al camp per visitar avellaners

El dissabte 25 i diumenge 26 aquelles persones que vulguen conéixer de primera mà els secrets del cultiu de l’avellana i recollir els fruits del camp podran fer-ho mitjançant visites guiades gratuïtes. L’organització del mes de l’avellana ha dissenyat rutes als camps d’avellaners amb explicacions detallades sobre el cultiu de l’avellana. Els participants també podran recollir les seues avellanes per gaudir a casa. El punt de sortida d’aquestes excursions guiades serà el Poliesportiu cobert. L’hora d’inici és a les 12 i la tornada està prevista a les 13.30 hores. Benassal també acull fins al dia 25 d’octubre l’exposició titulada: “Avellana, fruit de tardor” localitzada a l’Edifici de la Mola. Per la seua banda tres restaurants locals: Novella, la Piqueta i la Castellana ofereixen refinats menús elaborats amb avellanes . Els comerços de Benassal obriran les seues portes per oferir al visitant exquisideses d’avellana com ” flaons “, ” rosegons “, coques i altres dolços i pastes.