Benassal organitza un Sant Antoni des de casa per les xarxes socials

559
Sant Antoni en Benassal 2020
PUBLICITAT

Les complicacions de la pandèmia per la COVID-19 van fer suspendre fa més de dos mesos el Sant Antoni a Benassal. Ara, per intentar celebrar una de les festivitats més esperades de l’any, els majorals de Sant Antoni han organitzat un innovador Sant Antoni a través de les xarxes socials. Tots els veïns i veïnes podran publicar les seues fotos d’edicions anteriors el cap de setmana amb el hashtag #SantAntoni2021acasa per Facebook i Instagram.

La iniciativa convida a compartir els millors moments viscuts pel veïnat del poble. La mostra de fotos que es vol arreplegar va des del rotllo, l’esmorzar i la tallada del ròssec fins al dinar, la foguera, la benedicció dels animals o el repartiment de coquetes. És a dir, tot un ventall d’opcions amb les quals participar i celebrar, ja que també es poden compartir fotografies dels animals que més estimen els veïns i veïnes. Tot i que d’una forma atípica i virtual, la primera festivitat de l’any es podrà disfrutar i celebrar.

A més, a causa de la complicació de la pandèmia el repartiment de les coquetes es farà més endavant, per garantir la seguretat de totes les persones i evitar aglomeracions innecessàries.