Benassal organitza demà el concurs de postres amb avellana

0
238
Postres amb avellana

Benassal organitza demà la segona edició del concurs de postres elaborades amb avellana. Es tracta del colofó al Mes de l’Avellana, que s’ha viscut durant octubre a la localitat de l’Alt Maestrat.

Les postres es podran lliurar entre les 11h i les 14h a l’oficina de turisme de Benassal. A les 17h es reunirà el jurat que determinarà les postres millor presentat i el més saborós.

El jurat estarà format per membres de l’Ajuntament de Benassal i el Gremi Turístic i Cultural de la localitat. Cadascun dels vencedors o vencedores rebrà com a premi un menú de l’avellana per a dues persones en els restaurants de la localitat.

L’any passat, en la primera edició, es van presentar desenes de postres. És per això que des del Gremi Turístic i des del consistori es fa una crida a la participació de tots els interessats.

MES DE L’AVELLANA A BENASSAL

BASES CONCURS DE POSTRES CASOLANS AMB AVELLANA

LLOC EDIFICI DE LA MOLA

DIUMENGE 25 D’OCTUBRE

1-Les postres que s’admetran al concurs hauran de ser realitzats amb avellana com a ingredient principal.

2-En el concurs podrà participar qualsevol persona que ho desitge de forma individual o per grups. Cada participant podrà presentar com a màxim dues postres.

3-Els participants hauran de presentar les postres el diumenge 25 d’octubre a partir de les 11h fins a les 14.00 h a l’Oficina de Turisme de Benassal.

4-Juntament amb el postre s’adjuntarà una fitxa dels ingredients del postre, i una altra fitxa amb les dades personals del participant en un sobre tancat. A cada participant se li assignarà un número el qual també se li assignarà a cada postre.

5-Els membres del jurat estaran formats per membres del Gremi Turístic i de l’Ajuntament de Benassal.

6-Els membres del jurat avaluaran cada postre tenint en compte l’originalitat, presentació, elaboració i el gust.

7-Les postres presentats passaran a ser propietat de l’organització.

8-El jurat es reunirà a les 17.00 hores i provarà els diferents postres.

9-Els premis consistiran en dos menus de l’ Avellana per a cada premi. S’atorgaran dos premis: un per al postre millor presentat i altre per al postre més saborós. Un mateix postre no podrà tindre els dos premis.

10-Al final del concurs les postres podran ser degustats per tots els assistents.

12-La participació en aquest concurs de postres implica el compliment de les bases.

Organitza: L’Ajuntament de Benassal i el Gremi Turístic i Cultural de Benassal.