Benassal organitza demà el concurs de postres amb avellana

385
Postres amb avellana

Benassal organitza demà la segona edició del concurs de postres elaborades amb avellana. Es tracta del colofó al Mes de l’Avellana, que s’ha viscut durant octubre a la localitat de l’Alt Maestrat.

Les postres es podran lliurar entre les 11h i les 14h a l’oficina de turisme de Benassal. A les 17h es reunirà el jurat que determinarà les postres millor presentat i el més saborós.

El jurat estarà format per membres de l’Ajuntament de Benassal i el Gremi Turístic i Cultural de la localitat. Cadascun dels vencedors o vencedores rebrà com a premi un menú de l’avellana per a dues persones en els restaurants de la localitat.

L’any passat, en la primera edició, es van presentar desenes de postres. És per això que des del Gremi Turístic i des del consistori es fa una crida a la participació de tots els interessats.

MES DE L’AVELLANA A BENASSAL

BASES CONCURS DE POSTRES CASOLANS AMB AVELLANA

LLOC EDIFICI DE LA MOLA

DIUMENGE 25 D’OCTUBRE

1-Les postres que s’admetran al concurs hauran de ser realitzats amb avellana com a ingredient principal.

2-En el concurs podrà participar qualsevol persona que ho desitge de forma individual o per grups. Cada participant podrà presentar com a màxim dues postres.

3-Els participants hauran de presentar les postres el diumenge 25 d’octubre a partir de les 11h fins a les 14.00 h a l’Oficina de Turisme de Benassal.

4-Juntament amb el postre s’adjuntarà una fitxa dels ingredients del postre, i una altra fitxa amb les dades personals del participant en un sobre tancat. A cada participant se li assignarà un número el qual també se li assignarà a cada postre.

5-Els membres del jurat estaran formats per membres del Gremi Turístic i de l’Ajuntament de Benassal.

6-Els membres del jurat avaluaran cada postre tenint en compte l’originalitat, presentació, elaboració i el gust.

7-Les postres presentats passaran a ser propietat de l’organització.

8-El jurat es reunirà a les 17.00 hores i provarà els diferents postres.

9-Els premis consistiran en dos menus de l’ Avellana per a cada premi. S’atorgaran dos premis: un per al postre millor presentat i altre per al postre més saborós. Un mateix postre no podrà tindre els dos premis.

10-Al final del concurs les postres podran ser degustats per tots els assistents.

12-La participació en aquest concurs de postres implica el compliment de les bases.

Organitza: L’Ajuntament de Benassal i el Gremi Turístic i Cultural de Benassal.