Benassal oferirà servei de ‘Menja a casa’ amb el CDR Alt Maestrat

86
PUBLICITAT

– Ajuntament i Mancomunitat Alt Maestrat treballaran per a oferir ajudes i reduir el preu del servei

L’Ajuntament de Benassal i el CDR Alt Maestrat han anunciat els serveis que oferiran aquest 2024 en la localitat. “Disposarem de servei de ‘Menja a casa’, molt demandat en la localitat, pel qual persones d’edat avançada podran rebre el menjar a les seues casa” ha afirmat l’alcaldessa, Èlia Garcia.

Aquesta mateixa setmana Garcia s’ha reunit amb representants del CDR per a assentar les bases del servei de repartiment de menjar en la localitat. “Començarem per un servei privatiu, en el qual les persones demandants pagaran un preu assignat de 8,5 euros per cada menú” ha indicat l’alcaldessa, qui ha afegit que “aquests menús estan elaborats per una nutricionista que té en compte les peculiaritats de cada usuari, com poden ser al·lèrgies, diabetis o hipertensió, per a adaptar-los a cada persona i que s’ajusten a les seues necessitats”. Cal indicar que el servei és a demanda segons les necessitats de cada usuari.

El següent pas que durà a terme l’Ajuntament serà, “treballar en què els veïns i veïnes de Benassal puguen tindre alguna ajuda econòmica per al servei en cas de necessitar-la i, així, poder accedir a ell sense cap mena de barrera”. En aquesta línia, Ajuntament i Mancomunitat Alt Maestrat, encarregada de la gestió dels serveis socials en la localitat, es reuniran demà divendres per a començar a treballar en l’elaboració d’una ordenança per a regular les ajudes i reduir el preu del servei.

Les persones majors també disposaran d’altres serveis específics per a elles com a sessions de rehabilitació neuropsicològica o gimnàstica terapèutica.

A més, des del CDR els veïns i veïnes de Benassal podran fer ús dels serveis d’orientació sociolaboral, d’atenció i assessorament per a persones migrants, de tramitació de l’Ingrés Mínim Vital i de tramitació d’ajudes d’emergència.

Per a més informació i inscripcions contactar en el 964 42 83 91 o a través d’info@cdraltmaestrat.org