Benassal ofereix activitats de lleure durant tot l’estiu

721
PUBLICITAT


L’Ajuntament de Benassal ha preparat una programació cultural, festiva i esportiva tant per als veïns com per als visitants que té la localitat durant l’època estival. Durant aquesta setmana s’està realitzant un campus de futbol i aquest cap de setmana i el proper continua la Ruta de la Tapa.
La Plaça de la Font acollirà activitats per als més menuts, l’actuació de bureo, música en directe i un taller de tai-txi. A més, el cap de setmana del 23 i 24 de juliol se celebra la Fira d’Oficis de Benassal amb demostracions d’artesania i tradicions.
En l’apartat cultural, es presentaran els llibres “Rotterdam”, “Executada” i “Tragèdies silenciades” i se celebrarà la segona edició del Festival de Documentals Vila de Benassal projectarà “Fer la guerra”, “Homenatge a les onze dons afusellades al Camp de la Bota”, “Mi manzanica “i” Jotas de Barro “.
L’Associació de Dones ha preparat una exposició de vestits d’època dels segles XIX i XX que estarà oberta al públic del 6 al 13 i els Quintos faran visitaran als masos del 15 al 19 d’agost. Els veïns i estiuejants podran també participar de la volta a peu, la romería a Sant Roc i el Ball Pla el dia del Sant, la ruta nocturna a Culla, així com les visites guiades al Rivet, al centre històric de la localitat i l’embotelladora.