Benassal ofereix 5 visites guiades aquesta setmana

729
Activitats setmana Benassal
PUBLICITAT

-L’àrea de turisme i cultura programa activitats per a veïns i visitants

L’àrea de turisme i cultura de l’Ajuntament de Benassal ofereix aquesta setmana cinc visites guiades per a conèixer la història, la cultura, la literatura, la naturalesa i el patrimoni de la localitat. Des de l’oficina de turisme es coordinen recorreguts que permeten caminar per la Font d’En Segures, el poble o el Rivet.

Un dels itineraris dóna a conèixer la història de Carles Salvador i la seua relació amb diferents espais de Benassal. Avui els interessats poden conèixer la història de la Font d’En Segures, els seus singulars hotels i el naixement. Un altre dels atractius és la planta embotelladora on s’envasa l’Aigua de Benassal, coneguda i estimada per les seues propietats mineromedicinals. El divendres es podrà realitzar un recorregut pel Rivet. El dissabte hi ha un programa doble amb la ruta literària sobre la maledicció del Groc i la visita al nucli històric de Benassal.

Tai-txi, bureo i literatura

La programació cultural de la setmana a Benassal es complementa amb les sessions de tai-txi que s’organitzen els matins del dimarts i el dijous en la Plaça dels Xorros. A més el divendres hi haurà Bureo en la Font d’En Segures i el dissabte hi haurà teatre amb Els Tres Cerditos i la presentació del llibre El Guardià de les Trufes.

La programació es pot consultar en la web www.benassal.es, en la pàgina de facebook municipal i en la pàgina de facebook de la Tourist Info Benassal.