Benassal obri les inscripcions del campus Activa’m per a la conciliació durant l’estiu

54
PUBLICITAT

Les activitats, de l’1 al 12 de juliol, serán al camp de futbol i estan dirigides a nascuts entre 2010 i 2018

L’empresa local Activa’m, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Benassal i la UD Benassal, ha presentat el campus de futbol Activa’m dirigit a la pràctica esportiva d’escolars durant el mes de juliol amb l’objectiu d’oferir una alternativa als menors durant les vacances.

Les activitats es desenvoluparan al camp de futbol Enrique Sancho de l’1 al 12 de juliol. L’horari de la pràctica esportiva abarcarà de les 9.00 a les 13 hores i inclou una hora de piscina cada dia, de 12 a 13 hores, a l’acabar la resta de l’entrenament.
Aquest campus d’estiu està enfocat a menors nascuts entre 2010 i 2018, que es distribuiran en grups en funció de l’edat. El preu d’inscripció es de 90 euros per una setmana o 150 euros en cas de triar la quinzena completa. Cal recordar que, a banda, l’Ajuntament oferirà l’Escola d’Estiu.

Les famílies interessades a inscriure els xiquets i xiquetes poden fer-ho ja a través de la pàgina web www.activamesport.com. La reserva de plaça inclou esmorzar saludable, entrenament tècnic i tàctic individualitzat per nivells, a més de dos camisetes d’entrenament.

L’organització també ha previst la celebració del torneig Kings League per equips, regals per als participants i la cobertura d’assegurança per tal d’atendre qualsevol incidencia mèdica que puga afectar els menuts durant l’assistència al campus.