Benassal obri la piscina i reformarà els vestuaris de la del Rivet

583
Piscina Benassal
PUBLICITAT

-La piscina del Rivet estarà tancada per la reforma

Benassal ha obert, des del 23 de juny, les instal·lacions de la piscina municipal. Des del dia 3 de juliol s’han activat els cursos de natació repartits en diverses modalitats: iniciació, perfeccionament, iniciació d’adults i perfeccionament d’adults. Els cursos es desenvoluparan per quinzenes. Les instal·lacions estaran obertes fins al 31 d’agost.

A més, des de la piscina s’ofereixen classes de Hatha ioga i zen dinàmic amb relaxacions dirigides per Cristian Sales (Chapala yoga). D’aquesta manera es pot activar l’energia i la respiració a l’aire lliure. Tots els interessats poden inscriure’s en les instal·lacions de la piscina de Benassal.

Reforma dels vestuaris del Rivet

D’altra banda, l’Ajuntament de Benassal realitzarà una reforma integral a l’edifici on estan situats els vestuaris de la piscina del Rivet per adequar-los a la normativa vigent, ja que aquesta construcció no s’ha modificat des dels anys 70 quan es va edificar. Per aquest motiu, la piscina del Rivet estarà tancada aquest estiu.

L’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares, creada per al desenvolupament turístic de l’Alt Maestrat, serà l’encarregada de finançar les obres dins del Conveni per al Desenvolupament del Pla de Competitivitat Turística juntament amb la Diputació de Castelló i l’Agència Valenciana de Turisme.