Benassal obri la nova pista de pàdel

786
La nova pista de pàdel de Benassal obri les seues portes el dissabte 1 de maig.
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Benassal ha donat llum verda a l’obertura de la nova pista de pàdel situada al carrer Vicente Almenar, prop de la Torre de la Presó. Totes aquelles persones que vulguen començar a gaudir de la instal·lació ho podran fer des de demà dissabte 1 de maig. Per a facilitar i gestionar l’accés a la pista, l’Ajuntament ha creat un grup de WhatsApp en el qual demanar cita i apuntar-se per a jugar. El número de contacte del grup és el 657 57 03 56. 


Des de l’Ajuntament s’informa que encara no s’ha realitzat la instal·lació elèctrica, per la qual cosa el recinte no té llum pròpia. De la mateixa manera, l’Ajuntament de Benassal demana a tots els usuaris i usuàries que realitzen un bon ús de la instal·lació, mantenint-la neta i respectant els horaris assignats.

L’obertura de la nova pista de pàdel no és la única acció que tira endavant el consistori, ja que, en la seua aposta per fomentar l’esport en la localitat, ha indicat que es troben immersos en un projecte de millora de la pista de tennis. Així, s’espera que els treballs estiguen acabats abans d’acabar l’any.