Benassal inicia el curs amb nou IES i alumnes de Catí i Vilar de Canes

288

El curs s’ha iniciat avui a Benassal amb dues bones notícies. D’una banda la posada en marxa del primer curs de l’IES de la localitat. D’aquesta manera els alumnes i les alumnes de la localitat i l’Alt Maestrat tindran ensenyament públic i gratuïta des dels 2 fins als 18 anys.

D’altra banda el curs també comença amb la incorporació d’alumnes d’altres localitats a l’ensenyament secundari. Aquest matí ha eixit el primer autobús des de Catí cap a Benassal, recollint també als alumnes de Vilar de Canes.

De moment és l’Ajuntament de Benassal qui es fa càrrec del transport, a l’espera que la Conselleria d’Educació regularitze la situació i es face càrrec de les despeses. Al voltant de 15 alumnes seran els que s’incorporen a les instal·lacions educatives de Benassal.

D’aquesta manera es contribueix a oferir les mateixes possibilitats educatives als alumnes de l’interior i així equiparar-los amb els de la costa.

-Resolució sobre l’IES

Divendres passat dia 6 al Diari Oficial de la Generalitat publicava el funcionament del nou IES que oferirà educació secundària obligatòria i batxillerat en les modalitats d’Humanitats, Ciències Socials i Ciències.