Benassal inicia demà la XVIII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat amb una jornada gastronòmica formativa

648
PUBLICITAT

Demà, dilluns 21 de febrer, tindrà lloc l’esdeveniment d’inici de la XVIII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat en la qual veïns, veïnes i visitants tindran l’oportunitat de gaudir de l’or negre de la gastronomia amb diferents activitats. Així, de 9.30h a 14h en el Forn de Dalt, Ángela Milián i Diego Alcón del restaurant Vinatea de Morella seran els encarregats de guiar la jornada gastronòmica formativa, ‘L’interior i la Tuber Melanosporum’.

La XVIII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat continuarà el cap de setmana amb xarrades, degustacions de productes de la terra com els formatges, concursos de gossos cercadors de trufa, o el lliurament de la ‘Trufa d’Honor de l’Alt Maestrat’ al xef estrela Michelin Miguel Barrera.

A més, recordar que gràcies a les X Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat, fins al 13 de març l’Hotel Restaurant La Castellana, l’Hotel Restaurant Novella, el Bar Restaurant La Cooperativa i el Nostre Bar ofereixen menús dedicats a la trufa.

Qualsevol persona interessada a participar en les activitats organitzades dins de la Mostra de la Trufa Negra han de contactar amb l’Oficina de Turisme de Benassal o visitar la web www.trufamaestrat.es.