Benassal inicia avui la celebració de les seues Festes Patronals

248

Benassal celebra a partir d’aquesta nit deu dies de celebració amb motiu de les seues festes patronals.

Aquesta nit tindrà lloc a la Plaça Espanya la solemne proclamació de les Reines de les Festes i de les seues respectives Corts d’Honor en un acte que estarà presentat per Adrián Beltrán Miralles.

El mantenidor de la vetllada serà el magistrat de l’Audiència Provincial de Castelló, D. Horaci Badenes. En acabar, la festa es traslladarà a la Plaça de l’Ajuntament on actuarà la discomòbil The End, organitzada pels quintos i les dames del 2015.

Demà les activitats estan organitzades pel Club Taurí Manuel Molés. Al matí, està previst un espectacle infantil taurí a la Plaça d’Espanya. Els xiquets i xiquetes aficionats als bous podran divertir-se amb “encierros”, concursos de retallades i anelles així com jugar als castells inflables. A continuació, l’Escola Taurina de Castelló els oferirà una classe de toreig de saló. A més, se celebrarà una tertúlia taurina. A la vesprada, la figura del toreig Francisco Ruiz Miguel torejarà amb els alumnes de l’Escola Taurina de Castelló a la plaça de bous i, a la nit, el grup Rumbología posarà la música a la Nit Flamenca a la qual li seguirà un Festival Remember amb DJ Tonet Marzá i Paco Moliner.