Benassal i Vilafranca treballen en l’organtizació d’actes per a les respectives celebracions del 775 Aniversari

237
Carta Pobla de Benassal
Carta Pobla de Benassal
Carta Pobla de Benassal

Benassal i Vilafranca , entre altres localitats dels Ports i el Maestrat , celebren enguany el 775 aniversari de les seves cartes de fundació . En ambdós municipis , després dels primers actes oficials , s’han creat comissions per organitzar un programa d’actes durant tot l’any.

A Vilafranca hi ha propostes de tot tipus . El municipi acollirà una trobada nacional de Medi Ambient . Així mateix se celebrarà la Nit de l’Art , que preveu obrir al públic monuments artístics de la Vila . Un curs sobre història de l’art , vinculant els períodes històrics a l’art que es pot veure al municipi , un festival de documentals , una jornada d’esports per a tots els públics … són alguns dels actes que van prenent cos .

L’Ajuntament de Vilafranca ha implicat a totes les associacions i veïns que han desitjat participar en l’organització dels actes .

En Benassal s’ha convocat un concurs de logotips que serveixin per il · lustrar i representa rla commemoració . El període per presentar els originals finalitza el proper 28 de febrer. Haurà d’incloure , en qualsevol cas, ” 775 Aniversari ” i ” Benassal ” .

Així mateix ahir a la vesprada es va celebrar una nova reunió de la comissió que s’ha constituït per organitzar els actes .