Benassal i Vilafranca tindran una major presència de la Guàrdia Civil després de la reestructuració de les casernes

118
PUBLICITAT
  • Subdelegació optimitza i potència la presència de la Guàrdia Civil a la comarca

La caserna de la Guàrdia Civil de Benassal funcionarà amb totes les garanties per a assegurar la protecció i seguretat dels veïns i les veïnes del municipi i pobles de la zona comarcal. La reestructuració realitzada pel Govern d’Espanya permetrà comptar amb majors efectius policials en patrulles, augmentant les prestacions policials que fins a la data mai s’havien pogut efectuar.

L’alcaldessa de Benassal, Elia García Colom, ha rebut la visita de la subdelegada del Govern a Castelló, Antonia Garcia Valls, qui ha exposat avui a Benassal la millora de l’atenció de la Guàrdia Civil en l’Alt Maestrat i Els Ports fins a cotes que no s’havien conegut fins a la data. “Agraïm les explicacions personals i la comprensió amb l’interior rural que ha demostrat tindre la subdelegada. La reestructuració millora la nostra situació i garanteix un seguiment en pobles i termes municipals molt major. Som un poble segur i ho continuarem sent”, ha valorat l’alcaldessa de Benassal.

La visita oficial també ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Vilafranca, Sílvia Colom Monferrer, municipi que compartirà el servei amb un Punt d’atenció al ciutadà amb comunicació permanent amb la caserna de Benassal; i l’assistència de l’equip de govern i invitació a l’oposició.

L’objectiu és incrementar la presència d’agents i potenciar la cobertura en atenció i seguretat ciutadana, millorant els temps de resposta en tots els municipis dependents de Benassal i Vilafranca. “En cap moment va perillar la presència de la Guàrdia Civil en la nostra zona. L’atenció de la situació ha sigut constant, amb una conversa amb la Subdelegació del Govern permanent. S’ha assistit a les demandes que la nostra ciutadania mereix i necessita, amb el suport i la confiança que en tot moment ha mostrat el cos de Guàrdia Civil que ha treballat, treballa i treballarà durant molt de temps”, ha defensat García Colom. Totes dues alcaldesses es van reunir, a la fi d’abril, en Subdelegació amb García Valls per a conéixer el pla tècnic preparat per a la zona.

La jornada a Benassal ha començat en el saló de plens de l’Ajuntament de Benassal i s’ha traslladat a les dependències de la caserna de Guàrdia Civil de Benassal, on s’han visitat les seues instal·lacions que allotgen a sis efectius del cos. Les representants polítiques han pogut conversar amb el coronel cap de Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil; amb el capità de la Guàrdia Civil de la companyia de Vinaròs, Jorge Torres; i Santiago Matamoros, sergent cap dels llocs de Benassal i Vilafranca.