Benassal i Culla, la millor qualitat en les Oficines de Turisme

152
Oficina de turisme de Benassal
PUBLICITAT

Les Oficines de Turisme de Benassal i Culla han obtingut el distintiu Q de Qualitat Turística, un dels màxims reconeixements que poden obtindre pels seus excel·lents serveis. Aquest guardó, que atorga l’Instituto de Calidad Turística Española (ICTE), és resultat de la dinamització turística i cultural oferida a visitants per ambdós organismes. Un premi que naix d’un treball que atrau, mes rere mes, a centenars de visitants per gaudir del conjunt medieval i la riquesa patrimonial que atresoren els dos municipis del territori Human Land. Una Q que és sinònim de professionalitat i garantia de la millor experiència turística.

Pel que fa a l’Oficina de Turisme de Benassal, les seues instal·lacions estan ubicades a l’històric edifici de La Mola en ple nucli històric. De dimarts a dijous funciona de 10h a 14h, mentre que en cap de setmana s’amplia també per les vesprades de 16h a 18h. Els diumenges està oberta d’11h a 14h. 

L’Oficina de Turisme de Culla també està integrada en l’interior del conjunt històric local. Al carrer Abadia, el personal de l’Oficina dona servei de 10h a 14h de dimarts a diumenge, mentre que per les vesprades ho fa de 15h a 18h de dimarts a dissabtes. En aquest servei es pot trobar la informació sobre Culla més rellevant, elements singulars com el Castell, l’antiga presó o el passat templer que encara caracteritza monuments i carrers del poble.