Benassal gaudirà al màxim amb la festa de Sant Antoni

121
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana del 20 i 21 de gener benassalencs, benassalenques i visitants gaudiran al màxim de la festa en honor a Sant Antoni. Els majorals han organitzat tota una sèrie d’actes que faran d’aquest cap de setmana uns dies màgics. A més, la majoralia ja s’ha encarregat aquests darrers dies de fer les coquetes que es repartiran durant el cap de setmana.

La festa començarà demà amb el rotllo i la barreja a la casa de la majoralia. Seguidament, es portarà a cap un dinar popular al Mas de Teuler. En acabar de dinar es farà la típica arrossegada pels carrers del poble. A continuació, a les 20 h s’encendrà la foguera. Finalment, es beneirà als animals a ritme del volteig de les campanes i es repartiran les coquetes a la casa de la Majoralia.

El diumenge, per la seua part, començarà amb la clàssica missa major, processó i volteig de campanes en honor a Sant Antoni. A migdia, tindrà lloc l’acapte. Seguidament, es realitzaran les tradicionals corregudes al carrer Valterra. Finalment, el cap de setmana es tancarà amb el Ball Pla a la plaça d’Espanya, amenitzat per la banda de música Font d’En Segures de Benassal.

Així doncs, veïns, veïnes i visitants podran gaudir al màxim d’un cap de setmana especial i únic que farà que Benassal s’unisca en devoció a Sant Antoni. L’Ajuntament de Benassal agraeix als majorals del 2024 per haver organitzat aquest complet programa i a Aigua de Benassal per la seua col·laboració en aquest.