Benassal gaudeix amb un tast de vins i productes del territori amb Alt Maestrat Human Land

248
PUBLICITAT

Els Porxos de la Mola de Benassal van acollir el 12 d’octubre una cita gastronòmica on els productes de l’Alt Maestrat i pobles veïns de Castelló han sigut protagonistes. El tast de diferents vins i menjars va començar amb la presentació de Carla Centelles, gerent de Terrenae Xarxa SLL.

El menú va estar marcat per la presència de 3 vins (Vi Carló, de Benicarló; Vi de Mon Vermell, de Cabanes; i Vi negre Dominio de Rodeno) i del Vermut Malaerba de Benlloc. Pel que fa al tast de menjar, va haver formatges de Sabors del Llosar, varietat d’embotits, crema de garrofa melosa de Mos de Bresca, alguns tipus de pa d’Homo Panis, taula d’olis de diferents productors de Castelló, melmelades de La Cartuja o coca melosa d’avellanes, el dolç típic de Benassal emmarcat en el Mes de l’Avellana que s’organitza a la localitat durant l’octubre.

Per a xiquets i xiquetes es va preparar un taller agroalimentari on es van haver d’identificar diferents sabors com l’amarg, el dolç o el salat.

El programa gastronòmic ha estat organitzat per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land amb la col·laboració de Patronat de Turisme, Turisme Comunitat Valenciana i de l’Ajuntament de Benassal, dins del Pla de Dinamització i Governança Turística 2023.