Benassal “exporta al món” des de FItur la seua excepcional aigua, patrimoni i cultura festiva

96
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Benassal participa enguany a Fitur per a mostrar al món “la seua oferta turística única”. L’alcaldessa, Èlia García, s’ha proposat “exportar al món” els nombrosos atractius amb els quals compta aquest municipi del Maestrat. “Des de l’equip de govern ens hem fixat l’objectiu d’impulsar el turisme com a motor econòmic que genere activitat i ocupació per a Benassal”. Durant la jornada de hui, la representant municipal ha tingut l’oportunitat de conversar amb assistents i empreses “i és un orgull poder fer-ho com a alcaldessa i presentar tot el que Benassal pot aportar”. L’Ajuntament ha portat a la fira guies visuals que destaquen els encants d’aquesta localitat, especialment la riquesa cultural, festiva i natural.

Benassal ha presentat la seua aigua com a principal reclam i ha afirmat que, en ella, “tenim el nostre bé natural més preuat i que ens dona renom i hem de saber aprofitar-ho perquè visitants s’acosten a conéixer el nostre poble, tan xicotet però gran a l’hora d’oferir experiències”.

Amb aquesta participació a Fitur “busquem projectar la nostra singularitat i atraure a aquells que busquen experiències úniques en un entorn natural idíl·lic”.