Benassal estarà esta nit representada a la IV gala Cortometrando

193

El jurat que escollirà el curt guanyador està encapçalat pels famosos directors José Luis Montesinos i Marina Seresesky

La gran pantalla es convertirá esta nit en el millor agent turístic per a la província gràcies a la quarta edició la gala Cortometrando, que promou la Diputació de Castelló i organitza Sergi González. Serà a partir de les 21.30 hores quan més de mig miler de persones abarroten l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló per gaudir de la gran festa del cinema provincial i descobrir la província i els seus encants a través dels sis curts finalistes.

Cal recordar que el rodatge dels sis curts finalistes s’ha realitzat íntegrament en municipis de l’interior de la província. És el cas de Benassal, Sant Mateu, Xodos, les Useres, Artana i Bejís, pobles que durant uns mesos es van omplir de càmeres i activitat per convertir-se en protagonistes de Cortometrando. És per això que, esta nit, a més dels sis directors, els seus equips i els actors, l’Auditori i Palau de Congressos de la capital de La Plana s’omplirà amb veïns de les sis localitats.

La Diputació participa en este certamen amb una dotació econòmica de 1.700 euros que se sumen als 500 del premi del públic, i que recaurà sobre el curt escollit per un exigent jurat format per fins a sis referents del panorama cinematogràfic espanyol.

El jurat professional estarà integrat pel prestigiós director José Luis Montesinos i la també reconeguda actriu i directora Marina Seresesky així com per l’actor i productor Álbaro Lavin, el coordinador Mariano Ojeda i el guanyador de l’última edició de Cortometrando, Héctor Martín.