Benassal es suma a les reivindicacions del 8-M amb un manifest en defensa de la igualtat

520
Façana de l'Ajuntament de Benassal.
PUBLICITAT

Benassal també s’ha sumat a la llarga llista de commemoracions en el marc del Dia Internacional de la Dona celebrat el 8 de març. En el concret cas de la localitat de l’Alt Maestrat, l’Ajuntament benassalenc ha signat un manifest que busca “la igualtat entre dones i homes i el compromís amb els drets laborals i socials de les dones perquè siguen reals i efectius”.

És a dir, tot un manifest que segueix lluitant per arribar a una equitat real i efectiva, i amb la reivindicació social i la condemna al masclisme com a conceptes capdavanters.

El lema escollit per l’estratègia d’enguany ha sigut ‘Per mi, per totes’, reflectint sororitat i unió entre dones per aconseguir la igualtat entre gèneres. A més, a aquest manifest publicat també se li ha de sumar la confecció d’un cartell penjat a la façana de l’Ajuntament, que reforça, més si cap, el missatge transmet pel manifest.

Per últim, a aquestes dues propostes també cal sumar-li la inauguració de l’exposició de cartells creats per les i els alumnes de l’institut IES Pere Enric Barreda i Edo de Benassal per al concurs que la Mancomunitat Alt Maestrat va llançar per encapçalar el seu lema ‘Per mi, per totes’. Es tracta, per tant, de l’exposició dels cartells que van quedar finalistes, i que tracten temàtica d’igualtat i feminista. Aquesta mostra podrà ser visitada fins al dia 21 de març a l’edifici de La Mola, Oficina de Turisme de Benassal.

Fotografies de l’exposició dels cartells ‘Per mi, per totes’: